Известие

Collapse
No announcement yet.

НЯКОИ БИ ЛИ МИ ПОМОГНАЛ Д АСИ ОПРАВЯ КОЛАТА

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• НЯКОИ БИ ЛИ МИ ПОМОГНАЛ Д АСИ ОПРАВЯ КОЛАТА

моита случка е следната http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=32459 и в тая тема се опитват да ме изкарат незнам си какъв олигофрен .......... което не е далече от истината понеже давам пари за нещо което не работи...... както и да е .............. молбата ми е следната ................ ако някои от някои сервиз иска да ми помогне като погледне колата каже какво и е и иска да се наеме с ремонта .... моля нека ми пи6е ......... защото не стига че си платих ремонт които не бе направен адекватно ......... нестига че бях обвинен че аз съм виновен за положението .......... нестига че си седя и мирувам като добър човек ....... а и на няколко места ми отказаха да я гледат колата с препоръката да я продавам .....................

които иска да я погледне колата да ми пише пък то ще си покаже кой е прави кой е крив

Що не вземеш едим ДВГ от друга,да речем ударена,да си го обслужиш и да ти се решат проблемите......даже ни ти трябват и майстори,направи си го сам за да няма недоволни.Аз така бих постъпил,и така и правя в момента,събери си я сам колата и това е-има си ръковидства,има си всичко.Четеш и действаш
    PS: Това за 2-те хил.оборота в другата тема ...можеше и до 3 хил.все пак не е от сирене мотора....кофти е,разбирам те.но има и такива моменти в живота,и все пак не прочетох с какво масло я караш колата?
    Last edited by Ivo Skoklev; d.m.y г., 22:06.
    GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Вярно че си олигофрен,само че женски!!
      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
      0899832271 Сашо

Comment

еее каде си бе игра4 женски мъжки не ти е това работата сещаш ли се ...................... преебава и после убижда луд 4овек си ти ............ ама евала де нареди ме няма спор ама няма не ми се занимава с тебе лъжи си хората там казваи им че аз съм олигофрена че съм си я прецакал аз колата щото съм я карал бавно ............ омаиваи си ги там .................. ама аз си пускам моя тема и си питам мои неща не ми трябва твоито мнение него вече го виждам много добре колко е компетентно и вярно ...............

не е лошо човек като се насере лошо е като се насере и не знае че се е насрал

Comment

Working...
        X